+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Products

- 0 Ft

Betegségek és kivédésük

Alvászavarok, Kimerültség, Stressz – miért jelentkeznek és hogyan kezeljük őket?

Krónikus fájdalmak és ami mögöttük van illetve korunk betegségei: „autoimmun" betegségek tünetei, az allergiák sokasága!

Az ember elekromos lény. Az emberi test nagyon jó vezető! Elektronokat tartalmaz, amely képes elektromos energiát adni celláról-cellára. Tartalmaz nagy számú töltött ionokat vízben oldott formában (vér, testnedvek). Az emberi szervezet rendszeresen termel pozitív töltéseket a különböző külső környezeti hatások okán mint például cigaretta, rovarírtó szerek, növényvédő szerek, transzzsírok és a már említett nagymértékű sugárzások, amelyek miatt folyamatosan pozitív elektron többlettel rendelkezünk, amelynek következménye a nagyszámú szabadgyökök megjelenése! A szabadgyökök alapvetően asszimetrikus molekulák, amelyekből hiányzik egy elektron, ezért keresik az elektron párjukat. Hol? Az egészséges sejteknél és addig ,,bombázza" azokat amíg el nem tudja ,,rabolni"! De addigra már az egészséges sejt sérül és elveszíti funcióját, morfológiáját! Az eredmény: gyulladások sokasága amelynek folytatása a degeneratív betegségek kialakulásának egyik lehetésges melegágya!

Mindezt mostmár számtalan kutatási vizsgálat bizonyítja és hitelesen alátámasztja. Többek közt a California Institut Science Intézetben végzett kutatás (angol nyelven itt érhető el) is megerősítette, hogy a szervezetben azonnali változások állnak be agyhullámaink aktivitásában és izmaink feszültségében. Ha bármelyik termékünkkel földeljük a szervezetünket akkor természetes módon szabadulunk meg a testünkben felgyülemlett elektromos stressztől és egyúttal elősegítjük a szabad elektronok beáramlását a szervezetünkbe. Ezek az elektronok visszaállítják testünk természetes belső elektron egyensúlyát, amely viszonzásképpen elősegíti a test természetes belső homeosztázisát. Viszonzásként elősegíti belső rendszereink normális és harmonikus működését. Megoldást kinál testünk elektronhiányára, ami által csökken a bennünk lévő gyulladás, amely degeneratív betegségek gyakori kiváltója. Idegrendszerünket a stressz állapotából nyugalmi helyzetbe téríti. Beindulnak az önszabályozó és öngyógyító folyamatok!

Az emberiségnek egyik nagy problémája, hogy teljesen elszakadt attól a természetes közegétől, amelybe beleszületett. Cipőt húztunk, vasbetonszerkezetekkel vesszük körbe magunkat, agyon ,,csövezzük" a lakótereinket, elektromos vezetékek sokasága vesz körbe bennünk, számítógépek előtt telik a napunk jó része és akkor a mobilfóniát sem hagyhatjuk ki (mobiltelefon, mobilátjátszó állomások, Dect azaz zsinór nélküli telefonok, Wi-Fi hálózatok). És még mi vár ránk azt senki nem tudja, de hogy a technikai fejlődés itt még nem áll meg, az biztos. Viszont elért a modern kor embere egy olyan szintre, hogy mindezeket egészségkárosodás nélkül nem tudja már elviselni.

Leheteséges következmények, betegségek a teljesség igénye nélkül: szív és érrendszeri betegségek sokasága, vér-agy gát megbontása, gyengítése, Parkinson, Alzhelmer kór, Scelóris-multiplex, Lou Gehrin betegség (amiotrófiás Laterális Sclerózis), fülzúgás (tinnitus), meddőség, csökkent spermium szám, mellékvese kimerülés, alvászavarok és kimerültség, gyulladások, stb.

Ha FÖLDELVE alszunk vagy legalább napi 2-3 órát leföldeljük testünket, akkor a földelés normalizálja a kortizol napi ritmusát ezáltal javítja az alvást, csökkenti a fájdalmat, gyulladást, az alvászavarokat és az ezek okozta kimerültséget. Ezenkívül a kortizol megfelelő működése esetén a vérnyomás stabilizálódik, stabilizálódik a cukorszint a fehérjék és zsírok felhasználása. Ez tudja "kezelni" a stresszes állapotot! Ezzel kapcsolatban készült kutatás eredménye itt olvasható angolul!

Az érfalak (beleértve a legkisebb kapillárist is) belső fala elekromosan negatív töltéssel rendelkezik. Az alakos elemek felülete a vérünkben (pl. fehérvérsejtek, vörösvértestek) szintén elektromosan negatív töltéssel rendelkezik. A negatív a negatívot taszítja (azonos pólusok), ezáltal az ér közepére "tereli" az alakos elemeket és így könnyedén és akadálytalanúl tud áramolni a vérkeringésünk! Azonban ezek a kívülről indukált elektromos és elektromágneses sugárzások az érfalon vagy a "vértest felületén" megváltoztatják a töltést negatívról pozitívra, akkor már az eltérő pólusok vonzák egymást, amelynek aztán az a következménye, hogy összetapadnak a vérlemezkék (agglutináció) és olyan mértékben besűríti a vért, hogy akár olyan állagot is el tud érni mint a ketchup! Nem nehéz elképzelni, hogy a szívnek ez mekkora megterhelést jelent!

A Geo-Connect földelő termékeink 90 perces használata után már teljesen szétvállnak ezek az az összecsapódások és minden mellékhatás nélkül megfelelő higítást tudunk elérni. Mindezeket lektorált vizsgálatok bizonyítják (ehhez kapcsolódó kutatás angol nyelven itt érhető el)!

Ráadásul 90 perc földeléssel már nagyon sokat tud változni a szív frekvenciájának variabilitása. Ez a szív alkalmazkodó képesége, arra vonatkozóan, hogy miként képes a belső és külső környezet megváltozott terheléseit szívveréstől – szíverésig eltelt időtartamban, folyamatosan megváltoztatni.

A szív alkalmazkodó képessége a szimpatikus – paraszimpatikus idegrendszer optimális összjátékán, együttműködésén nyugszik! A FÖLDELÉS javítja és megnyugtatja a szimpatikus idegrendszert, és ezáltal lesz jobb a szív frekvencia variabilitása (eredeti kutatási anyag itt olvasható angolul)!

Egy másik példa a ZÉTA-potenciál (véralvadás): javítja az energiát a vörösvértestek között. A ZÉTA – potenciál átlagosan 280 %-al emeli meg a FÖLDELÉS! Kutatás bizonyítja, hogy 80 perc FÖLDELÉS alatt bekerül a véráramba a szabad negatív elektronok sokasága és átalakítja a vért!

A fentiekben leírt, néhány tudományos tény és a hozzájuk tartozó kutatások révén bebizonyosodott, hogy az emberi test leföldelésének milyen pozitív hatása van szervezetünkre.

A fennt említett problémákra ad példátlanul egyszerű megoldást testünk leföldelés illetve a FÖLDELŐ termékeink (Geo-Connect Pad, Geo-Connect Bed)!

Dr. Stephen Sinatra, kardiológus:


Korunk betegségei és a kiváltó okok – hogyan lehet enyhíteni, esetleg megszüntetni őket, illetve melyek azok az összefüggések, amelyek bizonyítják testünk leföldelésének szükségességét és pozitív hatásait?

Egy úgynevezett interaktív családorvos Dr. David Richards a következőt jelentette be:

"Én több mint 30 éve mint általános orvos soha semmilyen segítséget nem tudtam adni a DIABÉTESZES NEUROPÁTIÁS* betegeimnek. De a világon nincs orvos aki tudott volna ezen segíteni!
Minden amit tehettünk, hogy megpróbáltuk optimatizálni a vércukorszintet és ezt sűrűn ellenőriztük! De ez természetesen nem oldotta meg a zsibbadt lábat!
A FÖLDELÉS EZT EGY CSAPÁSRA TELJESEN MEGVÁLTOZTATTA és már tudunk segítséget nyújtani a betegeknek!"

*Diabéteszes neuropátia: a cukorbetegség által kiváltott tünet, amely elsősorban a lábat, annak az alszárát érinti zsibbadás formájában. A zsibbadást követően leggyakrabban égő, zsibbadó, szúró jellegű fájdalom jelenik meg ami elsősorban éjszaka elviselhetetlen. Még a takarót sem tudja a beteg elviselni!

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Read more ...

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Read more ...

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Read more ...