+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Products

- 0 Ft

Földelésről

Ősidők óta az ember mezítláb közlekedett nappal és mezítláb aludt éjjel. A különböző civilizációk mindig nagyra becsülték fizikai kapcsolatukat az Anyafölddel. Az onnan kapott gyenge elektromos jelek hatásosan szabályozták őseink testének mechanizmusait. Aztán az emberi evolúció folyamán valamiért túlzottan civilizálatlannak és egészségtelennek minősült az, hogy közvetlen kapcsolatban maradjunk a Föld elsőszámú gyógyító erejével.

Az úgynevezett modern élet velejárói, mint például a sokemeletes épületek, repülőgépek, vagy az olyan mindennapos dolgok, mint a műanyag- vagy gumitalpú cipők még jobban elszigetelnek bennünket ettől a gyógyító erőtől. Mindennek eredményeként a lakosság nagy többsége gyulladásokkal teli testtel éli mindennapjait, szenved a kimerültségtől, stressztől, kialvatlanságtól. Ezek mind az öregedést gyorsító tényezők.

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Városi lakásunk vagy a kedvezőtlen időjárás megakadályozhat bennünket abban, hogy ezt rendszeresen megtegyük. Az általunk ajánlott termékek lehetővé teszik, hogy kényelmesen leföldeljük magunkat lakásunkban vagy alvás közben is, bármilyen időjárás közepette. Testünk összekötése az anyafölddel egyetlen célt szolgál – hogy jobban érezzük magunkat. Minden porcikánk elektromosan funkcionál – szívünk, agyunk, sejtjeink, mindenünk. Az emberek többsége manapság elszigetelve tartja magát a földtől, ami miatt testünk elektromosan állandóan feltöltődve marad, és ennek egyenes következménye lehet a gyulladás, krónikus fájdalom, amely természetellenes állapot.

Az embert körülvevő "technika" hatásai - elektromos, mágneses és elektromágneses hullámok és lehetséges kivédésük a FÖLDELÉS révén

Évmilliók folyamán az emberi szervezet hozzászokott a természetben található nagyon finom elektromos és elektromágneses terek hatásaihoz. Végül is ebben a környezetben alakult ki az emberi szervezet összes biofizikai, biokémiai folyamatainak az összessége, amely során egy egészséges emberi szervezet megszületik és létezik. Ezt a nagyon finom természetes környezetet változtatta meg az emberiség - sok minden mellet (táplálkozás, viselkedés, túlfeszített tempó, megfelelési kényszerek, stb.) - és napjainkban óriási méreteket öltött "elektrotechnizálás"!

Amióta az ember által alkotott berendezések mesterségesen előállított elektromos, mágneses és elektromágneses tereket képesek gerjeszteni, a helyzet jelentősen megváltozott. Ezek a berendezések olyan villamos erőtereket állítanak elő, amelyek korábban nem léteztek. Pontosabban az elmúlt húsz évben olyan technikai alkalmazások születtek, amelyek korábban teljességgel elképzelhetetlenek voltak. Ez alatt a rövid idő alatt sem nekünk embereknek, sem más élőlénynek semmilyen esélyünk nem volt arra, hogy ezekhez a mesterséges terekhez bármilyen módon hozzászokjunk és alkalmazkodjunk. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell használnunk ezeket a "technikai csodákat", igenis szüksége van rá az emebriségnek, de sokkal körültekintőbben kellene megtenni.

Íme egy példa:
Egy nanoTesla horizontális 50 Hz-es váltakozó mágneses tér közel 4 mikroAmper áramerősséget indukál az emberi testben! Egészen új megközelítést hozott a kutatások folyamán az a felismerés, hogy számos biológiai szövet ferromágneses kristályokat, úgynevezett Magnetitokat, azaz Fe3O4-t tartalmaz. Többek között az emberi agyszövet grammonként 1 milliót! Mérete: 190-200 nanométer és minden 100.-ik sejtre jut egy kristály. Mindezeket figyelembe véve rájöttek, hogy a nagyfeszültségű távvezetékek közelében az elektromágneses sugárzás erősebben (károsabban) hat az emberi szervezetre!

A másik nagy problémát a mikrohullámú sugárzások (mobitelefonok, sejttornyok, Wi-Fi hálózatok) okozzák. Az elektromágneses hullámok mágneses hullámát az emberi bőr, mint egy egyenirányító, átalakítja árammá! Elöször örvény- majd ingerárammá. A sejteknek, szöveteknek, szerveknek pedig van egy ingerelhető küszöbük és ha ezt naponta sokszor átlépjük, akkor annak csak idő kérdése, hogy mikor okoz élettani elváltozást! Ennek következményét most már kutatások ezrei bizonyítják, hogy milyen súlyos egészségügyi problémákat tud elindítani.

Mi lehet a megoldás? Együtt élni a technika vívmányaival de elkerülve a visszafordíthatatlan következményeket, káros hatásokat!

Ehhez nyújt elképesztő mértékű segítséget a FÖLDELÉS! A modern kor embere természetes, hogy cipőben jár pedig ezzel, hogy cipőt húzott a Föld természetes negatív elektronjainak és a finom elektromos mezőknek a forrását "zárta el" Önmagától! Ez az a forrás amely elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, a vérkeringésnek, szinkronizálja a BIORITMUST és egyéb élettani folyamatainkat. A Geo-Connect "földelő termékekkel" olyan élettani folyamatokat tudunk megvalósítani amilyet még eddig soha semmivel.

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Read more ...

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Read more ...

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Read more ...