+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Products

- 0 Ft

Klinikai esettanulmányok testünk leföldelésének fontosságáról

Orvosbiológia kutatások eredményeként bebizonyosodott, hogy szinte minden modern krónikus betegséget valamilyen, a szervezetünkben fellépő gyulladás okoz. Ezért szükséges olyan technológiák, módszerek alkalmazása, amelyek csökkentik illetve megszüntetik az akut és krónikus gyulladásokat az emberi testben. Az egyik legtermészetesebb módszer magában foglalja az emberi test leföldelését például alvás közben, amikor is javítja a pihenést minőségét valamint csökkenti a fájdalmat és a gyulladást.

Read more ...

Egyéb tanúbizonyságok

"Testünk leföldelése legalább olyan alapvető fontosságú lehet, mint a levegő, a napfény, a víz és a tápanyagok." - Gary E. Schwartz, PhD, Professor of Psychology and Medicine, University of Arizona. A The Energy Healing Experiments szerzője.

Read more ...

Tudományos publikációk, tanulmányok

Az alábbiakban felsoroltunk néhány tudományos publikációt, amely testünk leföldelésével foglalkozik. Minden cikk előtt található egy rövid összefoglaló az adott témáról, majd a linkre kattintva megjelenik az eredeti dokumentum.

Read more ...

Sportolók tanúbizonyságai

A Tour de France titka

Csaknem mindenkinek ismerős a kifejezés vagy hallott már róla: "Tour de France". Egy kerékpáros verseny, amelyet a világ legbrutálisabb sporteseményei között tartanak nyilván. Valami olyasmi, mintha lefutnánk a maratont – huszonegy egymást követő nap mindegyikén! A megteendő távolság csaknem három és fél ezer kilométer, hegyeken-völgyeken át, néha tengerszinten, máskor csaknem három kilométer magas hegyek között.

Read more ...

Vásárlói visszajelzések

Összegyűjtöttünk néhány rövid összefoglalót olyan egyének részéről, akik megosztották a tapasztalataikat testünk leföldelésének fontosságáról, hogyan segítette őket a fájdalom csökkentése, gyulladások enyhítése, illetve teljes megszűnésében.

Ha Ön is szeretné megosztani tapasztalatát, gondolatait testünk leföldelésének hasznosságáról, küldjön e-mailt ide klikkelve.

Read more ...

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Read more ...

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Read more ...

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Read more ...