+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Products

- 0 Ft

Egyéb tanúbizonyságok

"Testünk leföldelése legalább olyan alapvető fontosságú lehet, mint a levegő, a napfény, a víz és a tápanyagok." - Gary E. Schwartz, PhD, Professor of Psychology and Medicine, University of Arizona. A The Energy Healing Experiments szerzője.

 

"Fontosságát tekintve testünk leföldelése egy rangban említendő a penicillin felfedezésével. A földeléssel kapcsolatos információk valószínűleg a 21. század legfontosabb, egészségüggyel kapcsolatos olvasnivalóját jelentik." - Ann Louise Gittleman, PhD, CNS, a The Fat Flush Plan szerzője.

 

"A hormonális egyensúly megbomlása jellemző a nők nagy részére. Testünk leföldelése jótékony hatásaként az egyensúly helyreáll, a tünetek csökkennek." - Amanda Ward, ND, Encinitas, California

 

"Testem leföldelése hatalmas erősítést jelent a számomra és sokat segít abban, hogy a sérülésekből és a fáradtságból gyorsan felépüljek. Képes vagyok sokkal erősebben visszajönni és sokkal jobban érzem magam." - Chris Lieto, Háromszoros Ironman Triatlon győztes versenyző.

 

"A legtöbb ember úgy szeretne az egészségével kapcsolatban a legtöbb hasznot elérni, hogy alig kelljen tenni érte valamit. Hát, ez az! Testünk leföldelése munka nélkül adja az el?nyöket!" - David Wolfe, MS, Superfoods: The Food and Medicine of the Future szerzője.

 

"Működik! Nagyon ígéretes. Egyszerű, amelyet mindenhol alkalmazni kellene!" - Richard Delany, MD, Milton, Massachusetts

 

"Forradalmi áttörés az egészségügy területén, amely meg fogja változtatni az életed. Olvasd el az információkat, aztán földeld le magad és kezd el a folyamatot, amely megtöri a stressz és a betegségek ciklusait!" - Martin Gallagher, a Dr. Gallagher's Guide to 21st Century Medicine szerzője.

 

"Csodálatos! Testünk leföldelése nem más, mint visszatérés a Természet gyógyító erejéhez. Tudományos alapokon nyugszik, intuitívan korrekt. Itt van egy egyszerű, de hathatós módja annak, hogy minden szinten visszaállítsuk egészségünket." - Hyla Cass, MD, az 8 Weeks of Vibrant Health szerzője.

 

"Testemet leföldelve mélyen és zavartalanul alszom. Ébredéskor frissnek érzem magam, még akkor is ha utazom." - Miranda Kerr, Szupermodell

 

"A visszajelzés a pácienseimtől olyan erős, hogy mint orvos doktor megjósolhatom, a Te életed is meg fog változni!" - David Gersten, MD, az Are You Getting Enlightened or Losing Your Mind? szerzője.

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Read more ...

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Read more ...

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Read more ...