+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Termék

- 0 Ft

Jogi nyilatkozat

A FoldelniJo.hu webáruházhoz

A jelen Jogi Nyilatkozat az Általános Szerződési Feltételekkel együtt a Földelni Jó Kft. (székhelye: 9094 Tápszentmiklós, Fő utca 38.; adószáma: 23536755-2-08; (a továbbiakban: Szolgáltató) és az általa nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő (a továbbiakban: Igénybe vevő) jogait és kötelezettségeit, a vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. (Szolgáltató és Igénybe vevő a továbbiakban együttesen: Felek).
Amennyiben Ön ezen webáruházban vásárolni kíván, kérjük, olvassa el Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak minden pontját megértette, tudomásul vette és azzal egyetért és magára nézve teljes egészében kötelezőnek ismeri el.

Üzemeltetőre vonatkozó adatok
Szolgáltató neve: Földelni Jó Kft.
Képviselője: Gyürüsi József
Székhely: 9094 Tápszentmiklós, Fő utca 38.
Adószám: 23536755-2-08
Telefonszám: +36-70-940 3164
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük, hogy meglátogatta webáruházunkat. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi Jogi Nyilatkozatot, az Általános Szerződési-, és Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Szabályzatot, mielőtt vásárolna áruházunkban.
A weboldal látogatása és/vagy használata az alábbi Jogi Nyilatkozat és az Adatvédelmi Szabályzat teljes és feltétel nélküli elfogadását jelenti. A weboldal használója az oldal látogatásával, használatával elismeri, hogy a Jogi Nyilatkozatot és az Adatvédelmi Szabályzatot elolvasta, megértette, azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el, teljes egészében, fenntartás, kiegészítés vagy egyéb feltételek nélkül elfogadja, valamint betartja a vonatkozó jogszabályokat és egyéb feltételeket.

Az üzemeltető a Jogi Nyilatkozat, valamint az Adatvédelmi Szabályzat előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására jogosult, amely változtatások a közzététel időpontjától hatályosnak tekintendőek. A felhasználó elfogadja, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A weboldalon történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő esetleges hibákra.

A FoldelniJo.hu weboldalon megjelenő tartalmak, képek, fotók, adatok, szakmai, tájékoztató szövegek, grafikai, funkcionális megvalósítás szerzői jogi védelem alatt állnak. Másolásuk valamennyi formája, más internetes oldalakon való közzététele, megjelenítése, a személyes használatot meghaladó felhasználása kizárólag a Földelni Jó Kft. írásbeli engedélyével lehetséges. A weboldalon megjelentetett tartalmak, tények, vélemények sokszor általános megfogalmazás formájában kerülnek feltöltésre külföldi forrásokra való hivatkozással, ahol az eredeti forrásanyag is elérhető. Bizonyos tanulmányok, vizsgálatok amelyeket akreditáltak és publikáltak az ott meghatározott feltételek fenállása esetén érvényesek, azaz nem tekinthetők személyes javaslatoknak, a részletes körülményeket nem ismerő esetek leírására alkalmazhatónak, nem általánosíthatók adott egyének számára az aktuális tények figyelembevétele nélkül.
Az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel a FoldelniJo.hu weboldalon külső behatolás által okozott károkért illetve bármilyen rajta kívül álló információtovábbítási késedelemért, számítógépes vírus-, vonal-, illetve rendszerhibából adódó károkért. A FoldelniJo.hu oldalt mindenki saját felelősségére látogathatja, használhatja.
A webáruházban forgalmazott termékek folyamatosan változnak, frissülnek, bővülnek, megszűnnek. Ezért a webáruház üzemeltetője, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathat bármilyen árat, termékleírást, vagy határidőt. A változás a webáruházban történt megjelenés, közzététel időpontjától hatályos, a változás időpontjáig már leadott megrendelésekre nincs hatással. Bármely módosítás attól az időponttól érvényes, amikor online megtalálható a www.foldelnijo.hu oldalon.

A jelen záradék csak a Földelni Jó Kft. webáruház web-oldalára vonatkozik, harmadik felek web-oldalainak kizárásával. A FoldelniJo.hu webáruház linkek segítségével egyéb web-oldalakhoz is kapcsolódhat, azonban felelősséget csupán a saját oldalak tartalmáért vállal. A FoldelniJo.hu webáruház oldalainak tartalma bármikor bővülhet, kiegészülhet és frissülhet. A Szolgáltató mindent megtesz a pontos és aktuális információk közlése érdekében, azonban nem vállal felelősséget az oldalai tartalmának pontosságáért és aktualitásáért, továbbá nem tartozik felelősséggel a hibákért, hiányosságokért és a közölt információk esetleges elavultságáért.
A Szolgáltató nem vállal felelősséget az oldalakról elérhető más internetes oldalak tartalmáért, valamint nem vállal felelősséget a webáruház oldalaira mutató internetes oldalak tartalmáért. Továbbá nem tartozik felelősséggel a számítógéppel és egyéb eszközökkel kapcsolatban felmerülő, a hozzáférés, az oldalak használata során vírusok által okozott, vagy egyéb okból bekövetkezett káreseményekért.

Kellemes barangolást és vásárlást kívánunk!
Az Üzemeltető és Csapata
Jelen Jogi Nyilatkozat 2015. december 30. napjától hatályos.

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Bővebben

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Bővebben

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Bővebben