+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Termék

- 0 Ft

Vásárlói visszajelzések

Összegyűjtöttünk néhány rövid összefoglalót olyan egyének részéről, akik megosztották a tapasztalataikat testünk leföldelésének fontosságáról, hogyan segítette őket a fájdalom csökkentése, gyulladások enyhítése, illetve teljes megszűnésében.

Ha Ön is szeretné megosztani tapasztalatát, gondolatait testünk leföldelésének hasznosságáról, küldjön e-mailt ide klikkelve.

Tisztelt Gyürüsi Úr

Mélyebben alszunk amióta a család tagjai földelő lepedőn alszanak. Nyugodtak az éjszakáink és pihentebben ébredünk!

Köszönjük: Gyék Szentesről

Arcüreg gyulladásom volt, amit már három éve kezeltek, de semmi változást nem hozott. Hét nap lepedő használat után az orrom folyamatosan tisztul és érzem az óriási megkönnyebülést.

Hálával : H Károlyné Salgótarján

Amióta használom a szmogmentesítő egérpadot nem fárad el a szemem estére és nem fáj azóta a fejem.

Kiss M.Ildikó Budapest

Könyvelő vagyok. Napi 10-12 órát töltök a számítógép előtt. Mindennap annyira égett estére a szemem, hogy borogatnom kellett, hogy az égést és a ,,szúrást" el tudjam valahogy múlasztani. Amióta az alátétet használom semmi problémám nincs. Nagyon köszönöm és hálával emlegetem Önt.

Gergely Éva Győr

Már elegem volt a fájdalom csillapítókból amik nem segítettek semmit. Elkezdtem használni a lepedőt, most felásom az egész kiskertemet és nem fáj semmim.

Gyuri bácsi Kecelből

Igen Tisztelt Gyürüsi Úr!

Köszönöm az értesítést és meg fogjuk nézni az adást és egyben meg szeretném köszönni odaadó türelmüket a lakás felmérésével kapcsolatban. A vezetékeket áthúzattuk a konnektorokban, szinte sehol nem volt jó a földelés. A hálóban már nincs TV, telefon, stb., és hála Önnek a Férjemnek és nekem is tökéletes lett a vérképünk és a közérzetünk.Természetesen orvosi felügyelet mellett.

Jó Isten áldása kisérje Önt és családját, mindig szeretettel gondolunk Önökre: Koltai Ottóné és Férje!

Kedves Gyürüsi Úr!

Szmogmágnes takarójuk sikeresen kezelte a vállaimban lévő gyulladásokat és erős fájdalmaim elmúltak.Tudjuk, hogy a mikrónak milyen hatásai vannak azon túl is, hogy moslékká varázsolja az ételeinket. Pár éve karácsonyra kaptunk ajándékba egy mikrót, amitől sikeresen megszabadultunk, hát most megint kaptunk egyet. Látja nem is olyan könnyű megszabadulni az elektroszmogtól. Nagyon kell akarni!

Szeretettel kívánunk nagyon jó egészséget, boldog ünnepeket és eredményekben gazdag új esztendőt (hogy sok emberen tudjanak segíteni)

Üdvözlettel:
Dávid Ildikó Komárom

Kedves Gyürüsi Úr!

Hálás vagyok Önnek találmányáért. Köszönöm a figyelmét a betegségem idején. Kívánok Önnek Áldásban, erőben, egészségben gazdag boldog 2013-as évet.

Szeretettel: Fehér Lenke

 

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Bővebben

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Bővebben

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Bővebben