+36 70 940 3164

+36 96 545 085

info@foldelnijo.hu

0 Termék

- 0 Ft

Klinikai esettanulmányok testünk leföldelésének fontosságáról

Orvosbiológia kutatások eredményeként bebizonyosodott, hogy szinte minden modern krónikus betegséget valamilyen, a szervezetünkben fellépő gyulladás okoz. Ezért szükséges olyan technológiák, módszerek alkalmazása, amelyek csökkentik illetve megszüntetik az akut és krónikus gyulladásokat az emberi testben. Az egyik legtermészetesebb módszer magában foglalja az emberi test leföldelését például alvás közben, amikor is javítja a pihenést minőségét valamint csökkenti a fájdalmat és a gyulladást.

Íme néhány klinikai esettanulmány, amelyek bizonyítják testünk leföldelésének rendkívüli hatásait. Egy out-patient klinikán, Redwood City, California-ban végezték az alábbi esettanulmányokat Dr. William Amalu (DC, DABCT, FIACT, International Academy of Clinical Thermography) vezetésével. A nagyfelbontású orvosi infravörös imaging technológia (mind gyulladásos, mind neurofiziológiai eredetű kondíciók kiértékelésének objektív eszköze) egyértelműen demonstrálta testünk leföldelésének előnyeit - jelentős és azonnali változásokat észlelt akut és krónikus gyulladásos esetekben.

Eset #1 - 49 éves nő

Klinikai eset 1 1 kep

A páciens az alábbi problémákkal jelentkezett kezelésre: erős krónikus nyaki és felső háti fájdalom, ami miatt nem tudott éjjel aludni, ennek következtében a napi feladatok ellátása is nehézségekbe ütközött. Éjszaka nyugtalan és fájdalmas lábak. A nappali gyaloglás merev és érzékeny. Próbálkozott orvosi és alternatív kezelésekkel - nem sok sikerrel.
Azután, hogy négy éjszakát a lepedőn töltött, az alábbiakat jelentette: a fájdalom, mintegy 60%-al csökkent. 70%-kal csökkent a nyugtalan lábak rángatózása éjszaka. A nappali gyalogláskor tapasztalt fájdalom 80%-kal enyhült. A két héttel későbbi felülvizsgálatkor további egyenletes javulásról számolt be. Az fenti termográf (hőtérkép) felvételek drámai javulást mutatnak a bal kéz vérellátásában. A felső sorban a fehér nyilak a gyenge cirkulációt jelzik, az ujjakban csak minimális volt a vérkeringés - nem is látszódnak a felvételen. Az alsó sorban egyértelmű a rendkívüli javulás mértéke - alig négy éjszakát töltött a páciens a lepedőn! 

Eset #2 - 52 éves nő

Klinikai eset 2 1 kep

Tünetek: A páciens elmondása szerint, amióta csak emlékszik, mindíg nagyon hidegek voltak a lábai. Az elmúlt húsz esztendő során ez erősödött. Még éjszaka is vastag gyapjú zoknit viselt az ágyban. Sőt, a legmelegebb nyári napokon is legalább egy vékony zoknit fel kellett húznia. Orvosai semmi rosszat nem találtak. Kettő hétnyi lepedőhasználatot követően a páciens azt jelentette, hogy "sokkoltak a lábaimban tapasztalt változások". Számára azok "forrónak" tűnnek - annyira hihetetlennek tűnik, hogy gyakran megérinti a kezével, hogy ismételten meggyőződjön róla. Már az első hét végére észrevett javulást, de a második végére jelentősen jobban érezte magát. A negyedik héten örömmel jelentett, hogy többé nincsen szüksége zoknira az ágyban. Ez jelentős eredmény hiszen éppen tél volt. Elmondta, hogy emlékezete szerint életében először a lábait normálisnak érezte. A képeken drámai változások láthatók a lábak vércirkulációjában. Bal oldalon az eredeti állapot, középen két héttel, a jobb oldalon pedig négy héttel később. A fehér nyilak azt mutatják, amikor a keringés gyenge, a lábak hidegek, hőmérsékletük megegyezik a szobáéval (termál amputáció).

Eset #3 - 33 éves nő

Klinikai eset 3 1 kep

Tünetek: erős, krónikus térdfájdalom, duzzadt. Az oka egy tornatermi sérülésnek tudható be 15 éves korában. Elmondása szerint instabil, hosszabb ideig képtelen állni és egyszerű dolgok, mint például az autóvezetés növelte a fájdalmat. A fájdalom csökkentése céljából éjjel egy párnát tett lábai közé. A páciens hosszú évek óta kap orvosi és fizikoterápiás kezelést - minimális eredménnyel. Enyhén biceg. Mindössze 30 percnyi lepedő használatot követően a fájdalom mérsékelt csökkenését jelzi. Hat nap használat után a fájdalomszint 50%-os csökkenését jelenti valamint azt, hogy képes hosszabb ideig is állni fájdalom nélkül és, hogy nincs szüksége a lábai közé tett párnára éjszaka. Négy hét elteltével elég jól érezte magát ahhoz, hogy focizzon. Az utóbbi 15 esztendő során először nem érez instabilítást és a fájdalom is csak minimális. 12 hét elmúltával a fájdalom enyhülésének mértéke több mint 80%, nem duzzadt és 15 év után ismét vizisíelni ment. Kevesebb, mint hat hónappal az első kezelést követően a páciens telefonált és örömmel mesélte, hogy sikeresen lefutotta a fél-maratoni távot, amelyről korábban még csak álmodni sem mert. A fehér nyíl a térdgyulladás helyét mutatja a bal oldali képen. A jobb oldalin eltűnt a krónikus gyulladás.

Eset #4 - 57 éves férfi

Klinikai eset 4 1 kepTünetek: krónikus kétoldali láb és boka fájdalom az elmúlt két év folyamán. A páciens elmondása szerint a fájdalom gyakran rosszabbodott és ekkor a bal oldalon érősödött.Kettő napi lepedőhasználat után az úr 60%-os fájdalomszint csökkenést jelentett. Négy nap után ez már 80% volt. A kezelések megkezdését követően négy hét múlva megtartott felülvizsgálaton a fájdalom teljes megszűnéséről számolt be. A fehér nyilak a gyenge vércirkuláció helyét mutatják. A jobb oldali képek alig négy nappal azután készültek, hogy a páciens elkezdte a lepedőt használni: teljesen visszatért a normál véráramlás.

Eset #5 - 46 éves férfi

Klinikai eset 5 1 kepTünetek: tíz éve tartó krónikus hátfájás, amely gyakran megnehezíti az alvást is. Az előzetes 30 perces földelést követően a páciens jelezte, hogy a fájdalomszint azonnal 40%-kal csökkent. A hét végére ez 70%-ra módosult és az éjszakai alvás is nyugodtabb volt. A negyedik hét végére 90%-kal enyhült a fájdalom és nem voltak többé problémái az alvással. A kontrollvizsgálat alkalmával (harmadik hónap végére) a fájdalom teljesen megszűnt. Elmondta továbbá, hogy évek óta nem aludt ilyen pihentetően, mint mostanában. A bal oldali kép az alaphelyzetet mutatja. A jobb oldali alig harminc percnyi klinikai földelés után készült. Nyilvánvaló a változás, a gyulladás mértékének csökkenése.

Eset #6 - 36 éves férfi

Klinikai eset 6 1 kepTünetek: négy hónapja tartó krónikus fájdalom a jobb lábban. A tünetek egy baseball meccs után néhány órával kezdtek előjönni. Szabadon kapható gyulladásgátló pirulákat szedett - korlátozott sikerrel.Kettő nap klinikai földelés után a páciens 30%-os fájdalomcsökkenésről számolt be. A hét végén jelezte, hogy meglepőnek találja a fájdalom ilyen jelentős (50%) enyhülését. A negyedik hét végére a fájdalom teljesen megszűnt. A nyolcadik héten ismét baseball-t játszott! A fehér nyilak a gyulladás helyét jelzik a bal oldali képen. A jobb oldalon kép alig egy héttel később készült, de már jelentős javulás tapasztalható.

Eset #7 - 66 éves férfi

Klinikai eset 7 1 kepTünetek: négy éve tartó krónikus közép- és alháti fájdalom. Ennek eredeti még a főiskolás korára datálódik vissza, amikor is futballozás közben többször megsérült ugyanott a hátán. Éjjel rosszul alszik és erős fájdalomra ébred. A fájdalom miatt nem tudni golfozni sem, pedig hetente 2-3 alkalommal szokott játszani. Négy éjszakányi földelés után a páciens az általános fájdalomszint 40%-os csökkenését jelentette. Négy hét elteltével ez 75%-ra módosult. A nyolcadik hét végére már elég jól érezte magát ahhoz, hogy ismét golfozzon. A tizedik hét végére teljesen fájdalommentes volt, ragyogóan aludt és fájdalom nélkül ébredt. Mindössze négy nap különbséggel készült a két felvétel. Az elsőn látható gyulladások megszűntek.

Eset #8 - 59 éves nő

Klinikai eset 8 1 kepTünetek: a jobb térd hátsó részének krónikus fájdalma, ezenkívül láb fájdalom az elmúlz két év folyamán. A páciens annak idején lépcsőzés közben elesett, innen a fájdalom. Ortopedikus vizsgálatokon és MRI vizsgálatokon esett át, ahol nem találtak semmit a térd sérülésével kapcsolatban. Gyulladáscsökkentő gyógyszert szedett a fájdalom enyhítésére. Kicsit biceg a jobb oldalára. A harmadik napi kezelés után a páciens jelezte a fájdalomszint 30%-os csökkenését. A hét végére ez 50%-ra változott. Négy hét után 70%-ra. A bicegése is jelentősen javult mostanra. A nyolcadik hét végére 80%-os fájdalom csökkenést jelentett. A harmadik hónap végére a fájdalomtól és a bicegéstől is teljesen megszabadult. A két kép négy hét eltolódással készült. Jól látható a normális hőszimmetria visszaállása és a gyulladás jelentős csökkenése.

Eset #9 - 53 éves férfi

Klinikai eset 9 1 kepTünetek: 10 esztendeje tartó krónikus alháti fájdalom amelynek eredete egy autóbaleset. Rendszeresen kapott masszázst, fizikoterápiát, akupunktúrás kezeléseket, amelyek nem vagy csak nagyon kicsit változtattak az állapotán. Négy éjszakán használta a földelt lepedőt és az általános fájdalom 35%-os csökkenéséről számolt be. Hangsúlyozta, hogy szkeptikus, mert már sokféle kezelést kipróbált. A negyedik hét végére 60%-t enyhült a fájdalom, míg a nyolcadik hét végére 80%-t. A 12-dik hét végén a fájdalomszint az eredeti 10% volt csak (90%-os esés), felkeléskor csupán enyhe fájdalmat érzett. Újabb két hónappal később a fájdalom lent volt 95%-t. Növelte fizikai aktivítását anélkül, hogy a tünetek visszatértek volna. Négy nap eltéréssel készült infravörös felvételek. A bal oldalin a nyilak jelzik a gyulladásos gócokat. A jobb oldalin világosan látható az alhát jelentős javulása.

Hírek

Egyre több hír lát napvilágot az elektromágneses terek emberi szervezetre gyakorolt hatásairól illetve testünk leföldeléséről mint egyik lehetséges módja a bennünket körülvevő környezeti hatások kivédésére, enyhítésére. Hogyan igazodjunk el az információk áradatában, melyek azok a források amelyek hiteles és objektív módon mutatják be ezeket a témákat itthon és a nagyvilágban - segítünk, irányt mutatunk a tények bemutatásával! 

Bővebben

Testünk leföldelése a médiában

Az elektroszmog szervezetre gyakorolt káros hatása egyre inkább bizonyított mivel szervezetünk nagyon érzékeny az elektromágneses tér változásaira. Az ECHO TV-ben heti rendszerességgel jelentkező "Elektrosokkk" című műsor ebbe a témába enged betekintést, szolgáltat tényszerű adatokat, részleteket illetve objektív véleményeket az adásba meghívott szakemberek révén.

Szerkesztő - műsorvezető: Gyürüsi József

Bővebben

Testünk leföldelése - mikor és hogyan?

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulhatunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramolni kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. Hogyan tegyük mindezt elérhetővé lakásunkban illetve kedvezőtlen időjárási viszonyok közepette?

Bővebben